ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ OKULLARI “OKULUM TEMİZ” BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANDI

ODTÜ GV Özel Denizli Okulları olarak önceliğimiz öğrenci ve öğretmen sağlığıdır. Bu bilinçle yaptığımız uygulamalar sayesinde eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programının şartlarını yerine getirerek Türk Standartları Enstitüsü yetkilileri tarafından yapılan denetimle okulumuz geçmiş eğitim öğretim yılında olduğu gibi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için de "OKULUM TEMİZ" belgesi almaya hak kazanmıştır.

Temizlik ve hijyen uygulamalarımızın aynı titizlikle devam edeceğini sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyar, sağlıklı günler dileriz.

Okul uygulamalarımızı anlatan video aşağıdadır.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr